Verzenden en Betalen

Hoe werkt het verzenden en betalen?

Het bestelsysteem bepaald automatisch de goedkoopste en de beschikbare verzendmethode voor jouw bestelling! Hierdoor weet je altijd dat je de juiste manier van verzenden kiest en nooit te veel hoeft te betalen. Bovendien, ben je vrij om de verzendmethode zelf aan te passen, mits de producten dit toelaten. Dit is afhankelijk van de grootte en/of de waarde van het product of de gehele bestelling.

Verderop in de tekst leggen we uit dat een PostNL Standaardpakket de veiligste optie blijft.

Brievenbuspost

Indien het product zo klein is dat het met de gewone post mee kan dan verpakken we je bestelling in een schuimrubber envelop. De bestelling zal dan met de gewone post door de postbode meekomen. Dit is naast afhalen de goedkoopste optie.

Brievenbuspakket

Als je bestelling alleen uit kleine producten bestaat, dan kan dit onder de 3 artikelen in een brievenbuspakket. Daarom is een Brievenbuspakket ook een optie. Deze optie bieden we via PostNL aan en zal door de postbode in je brievenbus afgeleverd worden.
Een brievenbuspakket krijgt ook een track & trace code, maar dit systeem is minder nauwkeurig dan een (standaard) pakket. (Sommige postbodes zijn niet in het bezit van een handscanner)

Standaard Pakket

Dit is de beste manier van verzenden. Je bestelling zit in een doos en zal door de PostNL Pakketdienst bezorgd worden. Via de track & trace code kan jij het pakket volgen. Deze track & trace code is gedetailleerder en door de ruime verzendopties kun je meerdere keuzes maken. Keuzes als wanneer je het pakket wilt ontvangen, waar je het pakket wilt ontvangen en van welke extra opties je nog meer gebruik wilt maken.

Verzendkosten

Brievenbuspost:

Nederland:

€ 2,18

Gaat met de gewone post mee en zal via de postbode met de gewone post meekomen.

PostNL Brievenbuspakket:

Nederland:

€ 3,95

België:

€ 9,33

Een brievenbuspakje is een klein pakje, a4 formaat dat door de brievenbus past.

PostNL Standaard Pakket:

Nederland:

€ 6,29 per bestelling onder de € 50,-.
Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-

België:

Verzendkosten België. Pakketkosten € 9,59

Kortingscodes

Regelmatig hebben wij kortingscodes die je kunt gebruiken. Deze kortingscodes zijn uniek, periodiek en tijdelijk. Je kunt ze terugvinden op de sitesocialmediakanalen of in onze nieuwsbrief.

Meer vragen rondom het verzenden en betalen?

Indien je meer vragen rondom het verzenden en betalen hebt, stuur ons dan gerust een bericht via onze mail. Wij helpen je graag verder.