Retourneren

Je hebt het wettelijk recht om een product binnen 14 dagen (na ontvangst) aan te melden voor retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. Na deze melding heb je vervolgens 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen **

Zodra wij het pakketje ontvangen hebben krijg je binnen 7 dagen je geld terug.

Lees hieronder de voorwaardes en de stappen.

**Indien het product gepersonaliseerd (bedrukt/beplakt) is / of een hygiëneproduct betreft zoals een speen of speenkoorden dan kunnen wij het product niet retour nemen, zoals beschreven in de algemene voorwaarden (artikel 8). Gepersonaliseerde items zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Ook als het product beschadigd is, vlekken bevat, (parfum)-geur etc. heeft, zijn deze uitgesloten voor het retourneren.
 Wij vragen hiervoor begrip.

– De kosten van de retourzending zijn voor de koper.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stap 1: Geef je retour op via bestelling@thegiftfactory.nl. Wij sturen je een retourformulier op. Vul deze compleet in.

Stap 2: Verpak jouw bestelling in de herbruikbare verzenddoos en vergeet niet het ingevulde retourformulier er bij te doen.
De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor je eigen rekening evenals het risico tijdens transport.

Herroepingsrecht/bedenktijd

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bestelling@thegiftfactory.nl. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Gepersonaliseerde items zijn uitgesloten van het herroeping/retourrecht eveneens als spenen en speenkoorden. 

Bekijk voor meer informatie gerust de website van de consumentenbond: www.consumentenbond.nl